Jeffrey van de Belt nam beide doelpunten van Olympia'28 voor zijn rekening.
Jeffrey van de Belt nam beide doelpunten van Olympia'28 voor zijn rekening. Foto: Wim Poelhekken

Remiserend Olympia’28 kan zege niet over de streep trekken

En dus was er teleurstelling bij Olympia-trainer Hans Roeland. “Dit is heel zuur. We waren heer en meester. Vooral in de eerste helft waren we veel beter. We speelden een heel goede eerste helft. Het is jammer dat je de voorsprong niet over de streep trekt.” Olympia kwam in de 30ste minuut op voorsprong. Jeffrey van de Belt werd weggestuurd op randje buitenspel. De spits ging alleen op de keeper en maakte het goed af. In de 42ste minuut viel de 0-2 uit een goede aanval. Wederom was Van de Belt de doelpuntenmaker.

Toch was de 0-2 voorsprong eigenlijk te mager. Van de Belt liet enkele goede kansen liggen. In de tweede helft was er aanvankelijk niets aan de hand. Totdat Hulshorst in de 69ste minuut vanuit het niets de aansluitingstreffer wis..