Afbeelding

DESZ start met zure nederlaag

Lange tijd was er helemaal niets aan de hand. DESZ bepaalde de wedstrijd en had nauwelijks iets te vrezen van De Weide. In de 14e minuut kwam DESZ op voorsprong. Uit een corner van Danny Moorman tikte Gerjan Konterman de 1-0 binnen. Daarna verzuimde DESZ om de voorsprong verder uit te bouwen. De ploeg had ook geen geluk. Danny Moorman en Tom Kisjes raakte het aluminium.

DESZ begon prima aan de tweede helft. Na goed druk zetten werd de bal veroverd door Kisjes. Frank Kuurman bediende Danny Moorman. Die schoot uit een moeilijke hoek raak. De Sluzigers leken op rozen te zitten, maar kwamen bedrogen uit. Tom Kisjes leek te wedstrijd definitief te beslissen. Nadat de speler van De Weide over de bal heen trapte, kreeg Kisjes een vrije doortoch..