Twee zeges biljarters Bleistarte

ZWARTSLUIS - Biljartvereniging De Bleistarte heeft vorige week twee keer gewonnen in de avondcompetitie.

In de C1 klasse libre klein won De Bleistarte met 23-29 bij KBC 1911. IN de B2-klasse driebanden klein versloegen de biljarters uit Zwartsluis De Pol 21 met 36-21.

In de interne competitie verloor Kost bij het driebanden van Van Dooren (9-12) en Broezen versloeg Mooiweer (12-8). Bij het bandstoten waren er overwinningen voor Mooiweer, Boezen, Kost en Van Dooren. In het clubrooster libre wisten De Graaf, Mooiweer (2X), Boezen, Elbers, De Graaf, Kost (2X) en Elbers.

Truus Bles wint bij Vrolijke Schoevers

ZWARTSLUIS - Truus Bles is vorige week woensdag uitgeroepen tot winnaar in de competitie van Sjoelvereniging De Vrolijke Schoevers. Ze schoof 1141 punten bij elkaar en eindigde daarmee bovenaan in de sterkste hoofdklasse A.

Achter Bles was de tweede plek voor Louise Corporaal. Sienie Koers eindigde als derde. Cristel Corporaal won de strijd in de klasse A en Gerrit Jan Pierik in de klasse B.

VENOseloop
op 9 oktober

VOLLENHOVE - De hardloopschoenen kunnen weer uit de kast worden gehaald, want de VENOseloop 2021 gaat door. De loop wordt gehouden op zaterdag 9 oktober.

Op 9 oktober klinkt om 11.00 uur het startschot voor de afstanden 5 en 11 kilometer. vanaf Vakantiepark 't Akkertien. De VENOseloop is een hardloopevenement voor zowel de geoefende als de beginnende hardloper en neemt hardlopers mee door de prachtige omgeving rondom Vollenhove, waaronder de Bentpolder, het Vollenhoverkanaal en het Kadoelermeer.

Kijk op www.venoseloop.nl voor inschrijven en meer informatie.