Appelactie van koor blijkt daverend succes

HASSELT - De appelactie van het Hasselts Mannenkoor is een groot succes geweest, vorige week. Van woensdag tot en met zaterdag hebben de leden van het koor bij inwoners van Hasselt aangebeld om appels te verkopen.

Niet bij alle bewoners overigens, want de actie was succesvoller dan verwacht. "Helaas, enkele straten zijn niet bezocht omdat er zo geweldig goed is verkocht", volgens het koor.

Dat was al voortijdig door de voorraad heen. "In allerijl hebben we nog extra appels ingeslagen, maar helaas kon dat niet voorkomen dat we onvoldoende appels hadden om bij alle straten aan te bellen."

"Voor alle mensen die tevergeefs op ons gewacht, waarvan mogelijk een aantal ‘gewapend’ met vijf euro in de hand, onze excuses", schrijft het koor. Dat geeft de toezegging dat er volgend jaar voor elk huishouden de mogelijkheid zal krijgen om door de koorleden te worden voorzien van een zak verse appelen. "Volgend jaar zullen we weer appels inkopen zodat we iedereen die dat wil kunnen verblijden met de overheerlijke appels van het Hasselts Mannenkoor."

Het mannenkoor bedankt de Hasseltse bevolking ook dit jaar weer voor de steun die het op deze manier heeft ontvangen.