Afbeelding

Sportclub Genemuiden gaat met een heel goed gevoel de Biestemerk in

De zege van Sportclub Genemuiden is sowieso verdiend, maar wel wat geflatteerd. Maar Sportclub Genemuiden heeft Osama Ben Kaddour in de gelederen. Een speler die het publiek laat genieten en zorgt voor het nodige gevaar. En het is een speler die na rust een cruciale treffer maakt. De 2-0 in de 50ste minuut. Hij trekt naar binnen en haalt dodelijk uit. De bal vliegt in de rechterhoek. “Dat doelpunt kwam op een goed moment. Dat gaf vertrouwen. Eemdijk ging drukken, maar deze treffer was voor hun een dreun”, aldus Ben Kaddour.

Ben Kaddour was al ook al beslissend in de eerste helft. Zijn schot in de 10e minuuut wordt met de hand beroerd door Jordie Huygen. De arbiter geeft voordeel, zodat Ben Kaddour nog kan uithalen, maar de keeper brengt r..