Trainer Hans Roeland was zeer tevreden over de eerste helft van zijn ploeg.
Trainer Hans Roeland was zeer tevreden over de eerste helft van zijn ploeg. Foto: Wim Poelhekken

Olympia’28 verliest terecht, maar wel met geflatteerde cijfers

Olympia maakte in de eerste helft een sterke indruk. “VIOS Vaassen had direct in de eerste minuut kunnen scoren, maar daarna waren wij beter en kregen de betere kansen”, aldus Roeland, die even de nadruk legt op goede kansen voor Bertus Finke, Brian Snijder en Jeffrey van de Belt.

In de 23ste minuut sloeg VIOS Vaassen vanuit het niets toe. Uit een strakke voorzet scoorde Alexandro Johannes. Olympia kreeg daarna een uitgelezen mogelijkheid om langszij te komen. Nadat Brian Snijder licht werd aangetikt in de zestien, wees de arbiter na de stip. Jeffrey van de Belt slaagde er vervolgens niet in om de strafschop binnen te schieten. Tot overmaat van ramp krijgt Olympia vlak daarna ook nog de 0-2 om de oren. Wederom was Johannes de doelpuntenma..