Winterverkoopactie bij de Bethelkerk


GENEMUIDEN - De winterverkoopactie op 11 december bij de Bethelkerk gaat door. "Nu deze datum een stuk dichterbij is gekomen hebben we de lijst van de te verkopen producten compleet gemaakt", schrijft de organisatie in een persbericht.

"Dit is een zeer gevarieerde lijst waaruit voor eenieder wel wat te kiezen valt." De verkoopactie verloopt uitsluitend via een bestelformulier dat in te vullen is op de site hhggenemuiden.nl. Op het startscherm staat aan de rechterkant een link voor het formulier. De bestelling kan tot uiterlijk 29 november geplaatst worden. "Na uw bestelling ontvangt u een Tikkie voor betaling", legt de organisatie uit. 

De bestelling kan opgehaald worden op zaterdag 11 december tussen 10.30 en 12.00 uur bij de Bethelkerk. "De producten kunnen ook bij u bezorgd worden tegen een kleine vergoeding, op het formulier kunt u deze mogelijkheid aangeven." 

Bezorging vindt alleen plaats in Genemuiden. "We hopen op uw aller belangstelling."

Duitser rijdt onder invloed van drank

ZWARTSLUIS - Een 29-jarige Duitser krijgt binnenkort een boete van de Nederlandse justitie. Hij reed onder invloed van alcohol over de Hasselterdijk in Zwartsluis.

De politie hield hem in de nacht van dinsdag op woensdag staande. Tijdens de controle bleek dat de man onder invloed van alcohol was. De man heeft een rijverbod van 8 uur opgelegd gekregen en krijgt een boete via justitie.

Pool aangehouden voor winkeldiefstal

ZWARTSLUIS - Een Poolse man van 28 jaar is aangehouden voor meerdere winkeldiefstallen bij een supermarkt in Zwartsluis. Vorige week woensdag zocht de politie hem op.

Op diezelfde dag pleegde hij ook nog een winkeldiefstal, maar hij wist toen nog te ontkomen. "Desbetreffende man zou eerder die week ook al een winkeldiefstal bij dezelfde supermarkt hebben gepleegd", zegt een medewerker van de politie. "Door onderzoek hebben collega’s de identiteit van de winkeldief kunnen achterhalen."