Nieuwe kerst-cd van dirigent mannenkoor

REGIO - De Rouveense organist Harm Hoeve (dirigent van Mannenkoor Stereo uit Genemuiden) heeft in het najaar een nieuwe kerst-cd opgenomen. 

In de Bovenkerk te Kampen, volgens de organist op één van de mooiste orgels van Nederland, speelt hij eigen kerstfantasieën. “Geniet in deze donkere dagen van sfeervolle kerstmelodieën als ‘Komt allen tezamen’, ‘In Bethlelehem’s stal’ en ‘Gloria in excelsis Deo’”, roept de organist op.

De cd is vanaf 2 december te koop in Staphorst en Rouveen bij Total Tankstation. Opsturen per post is ook mogelijk. Mensen kunnen daarvoor een mail sturen naar harmhoeve@solcon.nl.
De cd kost 14,95 euro. Hoeve heeft ook een kerstaanbieding gemaakt: mensen kunnen twee cd’s voor 25 euro kopen. Voor een tweede cd kan ook een keuze gemaakt worden uit andere cd’s waar Harm Hoeve aan mee heeft gewerkt.

“Zoals bijvoorbeeld de prachtige kerstcd van mannenkoor Stereo met orkestbegeleiding of de cd met geestelijke liederen ‘Er is een God die hoort’ van Arjan en Edith Post”, schrijft Hoeve in een persbericht over de cd's.