Afbeelding
Foto: Aangeleverd

GOV-team geeft duizend euro aan vijf goede doelen

GENEMUIDEN - Het evenemententeam van de Genemuider Ondernemersvereniging (GOV) deelde in de afgelopen week duizend euro uit aan vijf goede doelen.

Refilwe, Blokhuis, PhilaBelt, Bas van Goor Foundation en stichting Gave Anita Eenkhoorn kregen uit handen van de GOV ieder een cheque van 1.000 euro. De GOV organiseerde eind vorig jaar de actie met de ‘Gaellemuniger Kersttrein’ en dat leverde uiteindelijk de 5.000 euro op.
Er werden voor de actie 2.500 loten verkocht van 2 euro per stuk. De prijzen die verbonden waren aan de loten werden op kerstavond rondgebracht. De Gaellemuniger Kersttrein werd georganiseerd door de GOV, Breman.net en GenemuidenActueel.
De GOV organiseerde al eerder online activiteiten rond feestdagen en ook de kersttrein was er daar eentje van. Meerdere huishoudens in Genemuiden werden op kerstavond verrast met prijzen van de GOV. Onder meer een minuut gratis winkelen, een prachtige fiets en een winkelwagen vol chocolade werden afgeleverd bij de prijswinnaars, via een rijdende trein door Genemuiden.
Het team, bestaande uit Flip Visscher, Johan Brouwer, Robert Jansema, Martijn Jansen, Benny Breman, Richard Ruijg, Anneke van Dijk en Sander Dogterom Verburg blikt terug op een geslaagde editie waarvan ruim 3.000 kijkers hebben genoten.

De goede doelen dankten de bemanning van de kersttrein van harte voor hun bijdrage.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding