Afbeelding
Foto: Andrea Gulickx

Andrea Gulickx opent seizoen Positief

Algemeen

HASSELT - Natuurfotograaf Andrea Gulickx opent op 15 februari een nieuw seizoen bij fotoclub Positief. Tijdens de avond vertelt ze over haar werk. De clubavond, met spreker, wordt gehouden in de grote zaal van het Teeuwland.

Op haar webpagina vertelt ze: “Mijn passie delen met anderen vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik vertel graag in verhalende vorm over mijn grote passie en werkwijze. Ik neem je mee in mijn beleving, ontdekkingen en ervaringen in de natuur.”

Op de clubavond neemt ze, volgens de club, een ‘breed thema’ mee: ‘Van macrofotografie tot experimentele landschapsfotografie’. “Het wordt vast een mooie inspirerende avond”, aldus de club, die mensen van harte uitnodigt om de avond bij te wonen. 

Van bezoekende niet-clubleden wordt een bijdrage van vijf euro gevraagd. Een coronatoegangsbewijs is noodzakelijk. De avond begint om 19.30 uur en de zaal is om 19.15 uur open. “Een mooie manier om kennis te maken met fotograferen en met de fotoclub. Besluit u lid te worden dan is de avond gratis. U bent van harte welkom”, nodigt de fotoclub uit.

Enrico Kolk