CultCafé is ook de start
van nieuwe expositie

GENEMUIDEN - Het CultCafé in d'Overtoom is meteen de start van een nieuwe expositie. Die wordt ingericht door Marieke Boesenkool en Martin Bredewold. Donderdag 7 april om 19.30 uur is het zover.

"De foto's van Albert Brunsting hebben ruim een jaar in d'Overtoom gehangen", schrijft beheerder Eddy Beens in een persbericht. "Prachtig werk."
Nu wordt het tijd voor iets nieuws en dat komt uit de buurt. "Marieke is afkomstig uit Meppel. Voor haar is wandelen en fotograferen de ideale combinatie. Stilstaan en minutenlang een groene sprinkhaan bekijken, de haren van een vlieg tellen, dauwdruppels op gras bewonderen. Focussen op een insect of een bloem, zorgt ervoor dat het andere er even niet is. Prachtig gedetailleerd werk."
Genemuidenaar Martin Bredewold karakteriseert zich met zijn werk door zijn voorliefde voor de natuur. Vogelfotografie is zijn passie. "Hij kan uren rondbrengen in de polders rond Genemuiden. Wachten en afdrukken op het juiste moment. De roofvogel die een vis uit het water pakt, is dan de foto die het wachten beloont."
De gasten van het CultCafé, wereldreizigers Marc Roth en Jacomijn Heupink, worden aan vragen onderworpen door host Marianne Slagter.