Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

Ramon Beens vertrekt, Jannick de Lange gaat door bij Sportclub

GENEMUIDEN - Ramon Beens gaat Sportclub Genemuiden aan het einde van het seizoen verlaten. Hij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Keeper Jannick de Lange heeft de samenwerking met Sportclub Genemuiden opnieuw met een jaar verlengd.

Ramon Beens kwam de afgelopen vijf seizoenen tot 35 wedstrijden in de hoofdmacht van Sportclub Genemuiden. Mede door een verhuizing, gaat hij op zoek naar een nieuwe club. 

Jannick de Lange gaat wel door bij Sportclub Genemuiden en behoort ook komend seizoen tot de eerste selectie van de hoofdklasser. De 20-jarige doelman hoopt in de toekomst uit te kunnen groeien tot eerste doelman bij Sportclub Genemuiden. 

Sienie Koers beste Vrolijke Schoever

ZWARTSLUIS - Sienie Koers heeft vorige week de sjoelronde van week 12 bij De Vrolijke Schoevers op haar naam geschreven. 

Sienie Koers en Louise Corporaal gooiden boven hun gemiddelde. Koers schoof het meeste in de plus met 1284 punten (+4.9) en werd aangewezen als winnaar. 

Met 1185 punten (+2.4) was Corporaal de nummer twee. Greet Westerop gooide onder haar kunnen met 1137 punten (-2.3) en kwam op plek drie terecht. 

In de klasse A was Annemarie Booij de enige sjoeler die een positieve score bij elkaar wist te schuiven. Met 1077 punten (+2.1) eindigde ze bovenaan. Christel Corpraal was de nummer twee met 1096 punten (-1.7) en Grietje Lachenal de nummer drie met 1081 punten (-2.3). 

In de klasse B ging de winst naar Jo Frederiksen, die goed op dreef was met een score van 920 punten (+12.2). Gerrit Jan Pierik legde beslag op plek twee met 1007 punten (+3.2) en Ellie Beugelink mocht zich de nummer drie noemen in de klasse B met 1040 punten (+1.2).

L&M Workwear
nog drie jaar
sponsor Omloop

GENEMUIDEN – Genemuidenaar Jacco Naberman, eigenaar van L&M Workwear, heeft voor nog eens drie jaar zijn naam aan de Omloop van Noordwest Overijssel” gekoppeld. 

Al een aantal jaren ging Jacco Naberman mee als gast in één van de volgwagens tijdens de koers. Dit leidde tot het hoofdsponsorschap van L&M Workwear. Dat hij heel enthousiast was, is bij het bestuur van stichting Wielerpromotie Genemuiden niet onopgemerkt gebleven. 

"Dit enthousiasme leidt nu tot nog eens drie jaar hoofsponsorschap voor L&M Workwear. Stichting wielerpromotie Genemuiden heeft met Jacco Naberman een stabiele partner voor de komende jaren", zo laat de organisatie weten.  

"Een organisator van een groot evenement heeft altijd steun nodig van een betrouwbare partij en L&M Workwear treft in deze, hoog aangeschreven wielerklassieker, een mooi uithangbord voor zijn diverse kledinglijnen.”