Thema-avond over engelen

ZWARTSLUIS - Het Leerhuis gaat kijken naar de rol en betekenis van engelen. "Wat is de bedoeling van engelen en wat moeten wij daarmee?", legt het Leerhuis uit in een persbericht. Donderdagavond 7 april gaat het Leerhuis daarop in.

"In de Bijbel staat: 'Waak ervoor ook maar een van deze geringen te verachten. Want Ik zeg jullie: hun engelen in de hemel aanschouwen onophoudelijk het gelaat van Mijn hemelse Vader' Matthéüs 18:10. Velen kennen wel verhalen van mensen die weleens een engel hebben gezien. In de bijbel komen ze veelvuldig voor. Zelfs de gordijnen in de tempel moesten vol geborduurd worden met engelen in opdracht van de Heere God Zelf", schrijft het Leerhuis in het persbericht.

Dat ziet uit naar een boeiende avond. "Natuurlijk horen we ook graag van elkaar mogelijke ervaringen met deze (bovennatuurlijke) wezens." 

De avond wordt gehouden op donderdag 7 april en begint om 20.00 uur in de Gereformeerde kerk aan Het Singel 16 in Zwartsluis. Opgeven is niet verplicht maar kan via info@leerhuiszwartewaterland.nl.