Afbeelding
Stockfoto

Olympia’28 onderuit bij DSV ‘61

Op het kunstgras van DSV begon Olympia goed en kwam de ploeg al in de 6e minuut op voorsprong. Ruben Willems was sneller dan zijn tegenstander en leverde een strakke voorzet af. De bal werd vervolgens door Martijn Heshusius in eigen doel getikt. Al snel kwam DSV op 1-1. Martijn Smals scoorde uit een vrije trap.

Daarna ging Olympia goed door. De Hasselters wonnen veel tweede ballen en hadden wat meer balbezit. In de 27ste minuut kwam Olympia opnieuw op voorsprong. Koen Holthof schoot de bal strak in het kruis. Daarna kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. In de laatste vijf minuten voor rust gaf Olympia de goede uitgangspositie uit handen. Eerst kwam DSV tot scoren via een indraaiende vrije bal, die doeltreffend met het hoofd werd verle..