Afbeelding

Olympia’28 wint thuis van Hulshorst

Olympia kwam in de 15e minuut op voorsprong. Patrick Reuvekamp stond aan de basis met een goede pass. Ruben Willems was vervolgens veel sneller dan zijn tegenstander en maakte het goed af. In de 26ste minuut volgde de 2-0. Olympia’28 brak weer door over rechts. Vervolgens leverde Brian Snijder een uitstekende pass af. Jeffrey van de Belt legde de bal panklaar voor Patrick Reuvekamp. De aanvoerder bekroonde de goede aanval met een doelpunt.

Daarna kreeg Olympia nog kansen op 3-0. Zo raakte Brian Snijder de lat en dezelfde Snijder ging alleen op de keeper af, maar kreeg de bal niet goed mee. Ook na rust kreeg Olympia kansen op een derde treffer, maar de 3-0 bleef uit. Daarna sloeg Hulshorst uit het niets toe. Na een corner werd Olympia-doe..