Ton ten Hove.
Ton ten Hove. Foto: Pedro Sluiter

Ton ten Hove vertelt in d'Overtoom over z'n vakgebied

GENEMUIDEN – Oud-weerman Ton ten Hove komt donderdag (morgenavond) naar Genemuiden. De populaire oud-weerman van RTV-Oost gaat die avond op uitnodiging van SCEG vertellen over zijn vakgebied. "Het weer en de weersvoorspellingen, en wat daar allemaal mee samenhangt", omschrijft SCEG.

“Hoewel Ton ten Hove al weer een aantal jaren met pensioen is, is zijn publiek hem nog allerminst vergeten”, schrijft SCEG in een persbericht over de avond. “Jarenlang was hij dan ook dagelijks meerdere keren te horen en te zien op de regionale zender, waar hij het weer van de dag besprak en de verwachtingen voor de komende dagen kenbaar maakte.” 

Met zijn duidelijke stem en heldere betoog wist hij zijn publiek steeds weer te boeien, volgens SCEG. “En dat is na zijn pensionering niet veranderd: nog steeds weet hij op professionele maar ook humoristische wijze te vertellen over zijn vakgebied.”

Ton ten Hove spreekt op donderdag 21 april om 19.30 uur in de podiumzaal van de Overtoom. De avond is voor iedereen toegankelijk en de entree bedraagt 5 euro. Bij die prijs is een kop koffie/thee in de pauze inbegrepen.