WV Noordwesthoek erkend leerbedrijf


GENEMUIDEN - Wielervereniging Noordwesthoek mag zich nu erkend leerbedrijf noemen. De vereniging voldoet aan alle eisen van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om stageplekken aan te bieden aan leerlingen van een opleiding Sport en Bewegen. Bijvoorbeeld als trainer of als organisator van evenementen.

SBB heeft een check gedaan of de vereniging aan alle voorwaarden voldoet om de erkenning te verkrijgen en dat is het geval. Dit betekent dat Wielervereniging Noordwesthoek te vinden is op stagemarkt.nl (het platform voor stageplaatsen in het MBO) en vanaf nu ook stagiairs kan en mag begeleiden van de diverse opleidingen Sport en Bewegen. 

WV Noordwesthoek is hier blij mee. Enerzijds is de vereniging voor de groeiende groep leden voortdurend op zoek naar enthousiaste ondersteuning. Anderzijds is het mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan de opleiding van trainers en begeleiders van de toekomst.

De vereniging biedt stagiairs een goede en veilige context, waarin zij ervaring kunnen opdoen met de taken en werkzaamheden die behoren bij een sport- en bewegingsleider.

Ben of ken jij iemand die een sportopleiding volgt of wil gaan volgen en affiniteit heeft met de wielersport? Neem dan gerust via trainer@wvnoordwesthoek.nl contact op voor de mogelijkheden.