Jan ten Hoeve winnaar paasvlucht

GENEMUIDEN - Jan ten Hoeve is het seizoen bij PV de Snelvliegers prima begonnen. Hij schreef de paasvlucht op zijn naam.

Op 2 april werd het vorige seizoen definitief afgesloten. Dat gebeurde met de huldiging van de kampioenen van PV de Snelvliegers van het seizoen 2020 en 2021. 

Ook zijn de leden die één of meerdere teletekstnoteringen mochten bijschrijven in het zonnetje gezet. Dit alles in combinatie met een koud en warm buffet, wat weer uitstekend was verzorgd.
Vervolgens was het wachten op de start van het seizoen met twee vluchten. Op dinsdag stond de africhtingsvlucht vanuit Wijk bij Duurstede op het programma. Bij deze vlucht werd nog niet geklokt en telde nog niet voor de punten, maar dat wil niet zeggen dat er helemaal niets op het spel stond. Voor de leden van De Snelvliegers was het de paasvlucht, waarbij de nodige eieren te winnen waren.
Jan ten Hoeve pakte de winst met een tweejarige doffer en won 50 eieren. Albert van Riesen scoorde twee toptien-noteringen met de plaatsen twee en zeven in de einduitslag. Combinatie Tiem Schilder/René van der Sluis pakte de derde plaats. Piet Breman eiste de vierde plek voor zich op. De vijfde plaats was voor Dirk Altena en plek zes voor Gerrit Jan Beens. Peter Timmerman kwam uit op de achtste plaats. Siem en Kars Kolk maakte de top tien compleet met de negende en tiende plaats in de einduitslag.