Avond met een lezing over rouwverwerking

GENEMUIDEN – De vereniging Een Handreiking (regio Noord) belegt op woensdag 8 juni een regio-avond in Genemuiden. Ds. H. Lassche houdt die avond een lezing over rouwverwerking, die hij al eerder in Staphorst hield. 

De christelijke vereniging wil er zijn voor familieleden en andere betrokkenen van psychisch zieken door een helpende hand te bieden in het geven van ondersteuning en informatie en door het behartigen van hun belangen, meldt ze in een persbericht. “Bij haar werk wil Een Handreiking zich laten leiden door de Bijbel en de Drie Formulieren van Enigheid. De vereniging richt zich niet op het geven van psychiatrische hulp en andere professionele behandelingen.” Het is voor het eerst dat er nu een avond in Genemuiden gehouden wordt, nadat vorig jaar een Genemuidenaar aantrad in het bestuur. De vereniging (www.eenhandreiking.nl) is al bijna 25 jaar actief in Staphorst. “Het regiobestuur voelt zich verantwoordelijk voor het hele noorden. Daarom zijn wij verheugd dat wij een eerste avond mogen beleggen in Genemuiden.”

De avond wordt gehouden in het Hervormd Centrum (Stuivenbergstraat 51a), vanaf 19.15 is er inloop met koffie en thee en de avond begint om 19.45 uur. Na afloop is er een collecte.