Ondernemerskring bezoekt Prestige

GENEMUIDEN - Leden van Ondernemerskring Genemuiden maakten donderdag kennis met de wereld van Print & Sign. Het bedrijf opende haar deuren onder het mom van ‘Binn Kiek’n bij’: een nieuw initiatief van de Ondernemerskring Genemuiden waarbij leden achter de voordeur van collega-bedrijven kunnen kijken.

Bij aankomst was meteen al duidelijk wat Prestige doet: de mooiste presentatiemiddelen ontwikkelen. Van grote ontvangstborden in stijl van de bijeenkomst en digitale schermen met daarop een bedrijfspresentatie tot de kleine details: bierviltjes op de tafels voorzien van het logo.

De rondleiding werd goed ontvangen. Koen Rook, eigenaar van R&S Techniek en lid van de Ondernemerskring Genemuiden: “Ik ken Prestige al heel lang en kom hier regelmatig over de vloer. Je denkt elkaar goed te kennen, maar toch ben ik vandaag verrast. Ik heb veel gezien waarvan ik niet wist dat Prestige dat ook kon realiseren.”

Te bescheiden

Einbert van Rees, directeur van Prestige: “Er gebeurt hier meer dan we gewoonlijk naar buiten brengen, we zijn in al die 35 jaar misschien wel wat te bescheiden geweest. Mooi om de ondernemers een inkijk in ons bedrijf te geven.”

Berthran Selles, voorzitter van de Ondernemerskring Genemuiden: "Het idee voor ‘Binn kiek'n bij' is ontstaan tijdens de coronapandemie. Toen we elkaar vrijwel niet gezamenlijk konden ontmoeten, bezochten we met een aantal bestuursleden verschillende ondernemers om bij te praten. Uit deze gesprekken bleek dat er behoefte is om, naast de netwerk- en meer inhoudelijke events, wat meer bij andere bedrijven binnen te kijken."