Concert op De Oldenhof

REGIO - Twee internationaal befaamde musici treden op 12 juni op in het decor van landgoed de Oldenhof, tussen Vollenhove en Sint Jansklooster. Zangeres Miranda van Kralingen en pianist Ed Spanjaard waren ook samen te horen tijdens de huwelijksinzegening van Willem Alexander en Máxima. 

Miranda van Kralingen is niet alleen een excellent liedvertolkster die wordt geroemd om haar bijzondere klankkleur; ze heeft ook indrukwekkend aantal hoofdrollen gezongen in verschillende opera’s in binnen- en buitenland. Ed Spanjaard heeft een imposante carrière als dirigent. Hij trad op over de hele wereld en maakte in binnen- en buitenland operaproducties. Maar hij is ook pianist en musiceerde met verschillende solisten, koren en ensembles. In 2021 werd hem door koning Willem-Alexander de Eremedaille voor Kunst en Wetenschap toegekend.

Reserveren noodzakelijk

Het concert wordt twee keer gegeven: om 14.00 en om 16.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en dat kan via 06-53924396, cmcmnouwen@gmail.com, 0527-202988 of eva.schepers.kipp@gmail.com