Nog ruimte voor atleten
bij regiorun de Zalkerloop

ZALK - De tweede editie van de Zalkerloop wordt op zaterdag 18 juni gehouden. Voor volwassenen is er een wedstrijd over 5, 10 of 15 kilometer. Daarnaast wordt er een kidsrun van 1 kilometer door het centrum van Zalk gehouden.

De route van de Zalkerloop loopt vanuit het centrum via het Zalkerbos en langs de IJssel weer terug naar het centrum. Kortom: voor iedere hardloper wat wils.

De Zalkerloop gaat op 18 juni om 10.30 uur van start met de Kidsrun. Daarna zijn de volwassenen aan de beurt op een parcours van 15 kilometer. De lopers van de 15 kilometer gaan van start om 11.00 uur en een kwartier later de deelnemers van de 10 kilometer. De lopers van de 5 kilometer beginnen om 11.30 uur.
De voorinschrijvingen via www.inschrijven.nl lopen al lekker door, maar er is nog genoeg plaats voor meer deelnemers. Voorinschrijven kan tot 13 juni. Daarnaast is het vanaf zaterdag 11 juni tot en met vrijdag 17 juni ook mogelijk om het parcours te wandelen. De inschrijfformulieren hiervoor zijn bij de start (Dorpshuis ‘An de Steege’) tijdens reguliere openingstijden te verkrijgen.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers voor diverse werkzaamheden. "Je kan dit ook prima combineren met het supporten van jouw vriend/familie. Je hulp wordt gewaardeerd. Meld je aan via zalkerloop@gmail.com", zo laat de organisatie weten.
Meer info: www.zalkerloop.nl