Fietstocht van 100 kilometer voor het goede doel

GENEMUIDEN - Tien dames uit Genemuiden doen komende zaterdag mee met de fietstour van Stephanos. "Wij hopen 100 kilometer te fietsen van Genemuiden naar Garderen via een mooie route", kondigen ze aan. 

Sponsoren kan via bankrekeningnummer NL61RABO0323304516 ten name van Genemuiden Stephanos. Tussen 14.00 en 16.00 uur maken wielrenners die 'de langste afstand fietsen' een tussenstop in een loods van de gebroeders Fuite. Ook zijn hebben in Garderen het eindpunt.

Thema-avond over orgaandonatie

GENEMUIDEN - De Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV) houdt op woensdag 29 juni een thema-avond. Het onderwerp daarvan is 'Orgaandonatie na het overlijden'.

Dr. J.P.C. Sonneveld, anesthesioloog-intensivist bij Isala vertelt over dat onderwerp. De avond vindt plaats in de Bethelkerk en begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Vaderdagactie van Woord en Daad

GENEMUIDEN - Het plaatselijke comité van Woord en Daad organiseert een vaderdagactie. De opbrengst van de actie is bestemd voor het project Restaveks (kindslaven) in Haïti.

Er zijn puddingbroodjes, rollades, Canadese reepjes, gerookte zalm, zelfgemaakte advocaat en postzegels te bestellen via mail: mvoosterhout@kpnmail.nl of via Whatsapp 06-23061397. De bestellijst staat ook op breman.net.

Producten kunnen tot 11 juni besteld worden. De bestellingen kunnen vervolgens op zaterdag 18 juni tussen 11.00 en 12.00 uur worden afgehaald bij Bouwbedrijf van der Steeg, Sasdijk 1 in Genemuiden. "Bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling af te halen dan kan deze bezorgd worden", laat het comité weten.