Afbeelding

Sportclub Genemuiden sneuvelt in Rotterdam

Sportclub Genemuiden liet het in Rotterdam zaterdag vooral in de eerste helft liggen. De ploeg wilde de goede lijn van dinsdagavond doortrekken. Toen speelde Sportclub Genemuiden een prima tweede helft. Dat niveau werd bij op het prachtige complex Varkenoord in Rotterdam zeker niet gehaald. Sportclub legde te weinig energie in de wedstrijd en kwam in 13e minuut op achterstand. Keeper Hidde Streutker wist de bal bij een inzet van Merlind Lajci niet goed weg te krijgen. In de rebound sloeg Jeffrey Duijnstee toe.

Daarmee had Feyenoord de schade die het had oplopen in Genemuiden heel snel weggepoetst. Lars Miedema kreeg vlak na de 1-0 echter een enorme kans op de 1-1. Alleen voor het Feyenoord-doel schoot hij echter hard over. Twee minuten la..