Succesvolle dressuurwedstrijd bij Rijvereniging Hasselt

HASSELT - Rijverenging Hasselt hield onlangs een dressuurwedstijd voor pony’s. Ruim dertig deelnemers deden mee en dat stemde de vereniging tot grote tevredenheid. “Een mooiere start na twee coronajaren kon Rijvereniging Hasselt zich niet wensen”, zo laat de vereniging weten.

Door enorme regenbuien was de buitenbak in een modderpoel veranderd, maar dankzij de enorm inzet van de vrijwilligers van Rijvereniging Hasselt lag de buitenbak er prachtig bij.

De deelnemers van de dressuurwedstrijden kijken met een goed gevoel terug op de wedstrijd. Alle deelnemers kregen een leuke goody bag mee naar huis.

In de klasse B/categorie ABC ging de winst bij de eerste proef naar Evi Flier met Wilson Bluff. De tweede plek was hier voor Meike Bliek met No Limit Celebration. Sophie Post legde met Mini Hoeve’s Alegro beslag op de derde plaats.

Bij de tweede proef ging Meike Bliek er met de winst van door en was de tweede plek voor Sophie Post.

In de klasse L1/categorie DE greep Suzanne van der Wal met Hoppenof’s Eva de winst bij de eerste en tweede proef. Isis Faber eindigde met Ice Cream Emelwerth als tweede bij de eerste proef. Lisa van Wijnbergen pakte met Donja de tweede plaats bij de tweede proef.

In de klasse B, categorie DE schreef Marloes met Kjeld beide proeven op haar naam. Sanne Dien Lassch greep met Baile de winst in de eerste proef in de klasse L2, categorie DE. Noor Faber won met Kamilla Emelwerth de tweede proef.

In de klasse M1/M2, categorie DE zegevierde Lisanne van den Berg met Mabel in beide proeven.

Noah Naberman kwam met Joep uit op plek twee in de eerste proef. Bij de tweede proef werd Sophie Riezebos met Mulan tweede.
Rijvereniging Hasselt heeft nog meer wedstrijden op het programma staan. Zo wordt er op 10 september een KNHS-dressuurwedstrijd voor paarden verreden.

Rijvereniging Hasselt is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Het aantal leskinderen is toegenomen tot zestig leden. Naast de zes eigen manegepony's heeft de rijvereniging ook plek voor stalhouders.

"Manege Hasselt is dan ook een prachtige locatie, met goede faciliteiten, voor paard en mens. Mocht je interesse hebben, kom gewoon een langs, wel even belletje vooraf doen, 06-83700369", zo laat de vereniging uit Hasselt weten.