Afbeelding
Foto: Enrico Kolk

Jeugdhonk is weer geopend op vrijdagavond

Algemeen

GENEMUIDEN - Jeugdhonk 3:16 is weer open. Sinds afgelopen vrijdag is het jeugdhonk (in de kelder van ’t Olde Staduus) elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur geopend. “Neem je vrienden of (oud)klasgenoten maar mee”, nodigt het bestuur uit.

Het is de bedoeling dat het jeugdhonk voor jongeren en door jongeren wordt georganiseerd. Daarom zijn ook nieuwe jongeren van harte welkom. “Kom langs en deel je ideeën met een van de bestuursleden.” 

3:16 is een gezellig ingericht honk, volgens het bestuur. “Met een mooie bar, ruime zithoek en leuke games. Een plek waar iedereen welkom is. Dé perfecte plek om nieuwe contacten te leggen, maar ook om met je eigen vrienden af te spreken.”

Het jeugdhonk draait op vrijwilligers. Voor de planning is het bestuur nog op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers ‘draaien’ ongeveer zes keer per jaar een dienst in het honk. Daarbij zijn er verschillende taken: contact met jongeren, achter de bar staan, snacks bakken en af en toe een buitenronde maken. Ook wordt er een aantal keren per jaar een grotere activiteit georganiseerd. Minimumleeftijd is 23 jaar, een bovengrens is er daarbij niet. Wie vrijwilliger wil worden, kan mailen naar erna_kidv@hotmail.com of bellen met 06-13378966.

Enrico Kolk