Afbeelding
Foto: Onbekend

Dubbele planning: Binnenveld en gemeentefinanciën

Algemeen

HASSELT/GENEMUIDEN - In de raadszaal mogen wethouders morgenavond uitleg geven over de vertaling van het coalitieakkoord naar de begroting. En in d’Overtoom houdt de gemeente een derde meedenkbijeenkomst over het Binnenveld. Een dubbele planning?

Twee wethouders zijn van 19.00 tot 19.45 uur bij de bijeenkomst over Binnenveld aanwezig. Daarna gaan zij door naar de raadsinformatiebijeenkomst, meldt een woordvoerder van de gemeente.

Tijdens de derde meedenkbijeenkomst over het Binnenveld presenteert de gemeente de stand van zaken. “We bespreken de resultaten van de vorige meedenkbijeenkomsten en de gevoerde gesprekken met marktpartijen en andere belanghebbenden. Ook gaan we in gesprek over het verkavelingsplan, waarbij onderwerpen als bereikbaarheid, groen/openbare ruimte, type woningen en de relatie met andere voorzieningen in de buurt en het tweede deel van Binnenveld aan bod komen”, meldt de gemeente over de meedenkbijeenkomst, die opnieuw in d’Overtoom wordt gehouden.

De inloop start om 19.00 uur. De bijeenkomst begint om 19.15 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

De bijeenkomst in het gemeentehuis begint om 19.30 uur en is ook voor iedereen toegankelijk. Het college geeft daar uitleg over het verwerken van onderdelen uit het coalitieakkoord in de begroting. Het gaat dan over het kostenplaatje van het nieuwe beleid dat de huidige coalitie bij de start vaststelde.

Enrico Kolk