Kledingactie

IJSSELMUIDEN – Voor pilotengezin Paas start binnenkort een kledingactie. De familie Paas is uitgezonden naar Papoea Nieuw Guinea door de zendingsorganisatie Mission Aviation Fellowship (MAF).

Het gezin ontvangt geen salaris van MAF. Voor het gezin en voor de vliegtuigen is veel geld nodig. Daarom organiseert de thuisfrontcommissie (TFC) allerlei acties om piloot Arjan ‘in de lucht te houden’. Eén daarvan is de kledingactie.
Twee keer per jaar worden aan de Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden veel (merk)kleding, schoenen en accessoires aangeboden voor schappelijke prijzen. De kledingcollectie bestaat uit veel nieuwe en tweedehandse dames-, kinder- en herenkleding. Dit najaar start de verkoop op woensdag 21 september om 9.00 uur en gaat door tot donderdag 13 oktober. Andere openingstijden en meer informatie zijn te vinden op www.maf.nl/paas. Voor vragen kunnen mensen mailen met whpaas@gmail.com.
"Kom dus kijken en kopen om zo het pilotengezin te steunen. Bovendien bespaart u met uw aankopen veel geld terwijl u ook nog eens echt duurzaam bezig bent”, laat de commissie weten. "Wees er snel bij, want de belangstelling voor deze kledingverkoop is altijd erg groot. Iedereen is welkom.”