Makkelijke zege heren Pegasus

ZWARTSLUIS - De heren van Pegasus wonnen met 0-4 bij het Zwolse Voorsterslag. Met 19-25 was de eerste set nog een beetje spannend, daarna walsten de volleyballers uit Zwartsluis over de opponent heen.

Voorsterslag is de rode lantaarndrager in de promotieklasse. Pegasus staat zesde in een competitie met acht ploegen. De dames van Pegasus kwamen dit weekeinde niet in actie.
In de derde klasse wonnen de dames van Ruutvoorn thuis met 4-0 van DAC Dedemsvaart 3. Ruutvoorn staat vierde in een poule met elf teams.

Beens de beste

GENEMUIDEN – Geke Beens won de Klasse A van de sjoelclub in Genemuiden. Ze sjoelde beter dan Gerdien Tuin en Hilly Beens.

Jansje Kornet won in B voor Henk Oostenbrink en Jannie Beens. C was een prooi voor Diana Krause. Ze bleef Ge Oostenbrink en Lumiere Lindeboom voor. Betsie Halfwerk won in Klasse D, Gea Kolk in E en Erna Grolleman was de beste in F.

Wisselende resultaten voor biljarters

ZWARTSLUIS – De Bleistarte 1 won met 28-35 van De Kolonie 1. Dat was in de avondcompetitie C1 klasse libre klein. Ze verloren met 27-35 van ’t Westeinde in de avondcompetitie B2 klasse driebanden klein.

Meer succes boekten de biljarters in de dagcompetitie R3 klasse libre klein poule 2. Daar wonnen ze met 21-48 bij De Pomerans 2. In de interne competitie libre wonnen Mooiweer, De Graaf en Van Dooren van respectievelijk Kost, Kroes en Boezen. Bij driebanden was Kost te sterk voor De Graaf en versloeg Mooiweer Boezen.

Koers goed op koers

ZWARTSLUIS – Sienie Koers won bij de Vrolijke Schoevers de Hoofdklasse A. Met een puntentotaal van 1208-4.8 bleef ze Louise Corporaal ruim voor.

Een klasse lager won Truus Bles. Ze hield Dirkje Vahl en Grietje Lachenal achter zich. Jo Frederiksen won Klasse B voor Jannet Hoentjen, Annemarie Booij en Elly Beugelink.

DESZ stelt jaarvergadering uit

ZWARTSLUIS - DESZ stelt de jaarvergadering van 28 november uit naar februari volgend jaar. De club wilde verder ingaan op de veranderde structuur van het bestuur, maar door omstandigheden zijn daarmee nog niet voldoende stappen gezet.

In april gingen de leden akkoord met een nieuwe structuur. Daarna zou het bestuur op zoek gaan naar de personele invulling van het bestuur en een aantal nieuwe commissies.