Donderdag 23 maart

Belevenis over bedevaart: 'roadtrip of bedevaart?'

17:45 uur | Rooms-Katholieke kerk Hasselt

SCAB houdt op 23 maart een ‘belevenis’ over de bedevaart onder de noemer ‘roadtrip of bedevaart?’. Die bestaat uit een maaltijd, een wandeling en een lezing. Opgeven voor 20 maart via scab-hasselt@hotmail.com. Meer informatie hierover is te vinden via destadskoerier.nl en zoeken op 'bedevaart'.

Vrijdag 24 maart

Stéphanosverkoop

15:00 uur | Bethelkerk Genemuiden

Speelgoed, fotokaarten, snoeprollen, zelfgebakken koek/cake en nog veel meer. Dat is vrijdag 24 maart te koop voor stichting Stéphanos.

Bingoavond

20:15 uur | De Driester Kamperzeedijk

Jong en oud is welkom vanaf 19.45 uur en de bingo begint om 20.15 uur. Die vindt plaats in de Driester. Opgeven is verplicht en dat kan tot en met 22 maart via: acdriester@gmail.com of via Instagram: activiteiten.kamperzeedijk


Zaterdag 25 maart

Verkoopmorgen

9:30 uur | Hervormd Centrum Genemuiden

De opbrengst van deze verkoopmorgen is bestemd voor zending in Albanië en Roemenië / Israël. Er is van alles te koop, zoals potgrond, taarten, voorjaarsattributen en Israëlproducten.

Roemenië Actiedag

10:00 uur | De Baak Hasselt

Deze actiedag staat in het teken van de lopende projecten van de commissie in Roemenië en is bedoeld om daarvoor geld op te halen. Om ook deze dag weer te laten slagen doen de leden van de RAC dan ook weer een oproep voor het inzamelen van tweedehands spullen. De spullen zijn in te leveren op verschillende adressen in Hasselt.

Psalmzangavond

19:30 uur | Jachin en Boazkerk Genemuiden

Deze avond bestaat uit samenzang van psalmen met de Genemuider bovenstem. Plaatselijke predikant Verschuure verzorgt de opening, meditatie en sluiting. Organist Pieter Heykoop uit Yersek bespeelt het orgel.



Koor- en samenzangavond

19:30 uur | Grote of Stephanuskerk Hasselt

Het Reformatorisch Jongerenkoor Kampen en Urker mannenkoor Eneas treden deze avond op. Harry Dekker is dirigent, de blinde organist Tjaco van der Weerd begeleidt op het orgel. De toegang is gratis, er is een collecte om geld in te zamelen voor oogoperaties bij kinderen in Rwanda en Ethiopië.

Zondag 26 maart

Zangdienst in de Baak

16:00 uur | De Baak Hasselt

"Deze zangdienst zal niet alleen verbinden, maar zal ook tot vreugde stemmen, kracht geven en verbroederen”, aldus de Hervormde gemeente de Baak die de zangdienst organiseert. De selectie van nummers die gezongen worden, is een afspiegeling van de muzikale voorkeuren van de aanwezigen.

Zondag 2 april

Viering rond Matthäus Passion

19:30 uur | Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) Zwartsluis

Het Projectkoor Matthäus Passion treedt op tijdens een viering. In Zwartsluis rouleert de uitvoering tussen de drie kerken, dit jaar is de Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) aan de beurt. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze vieringen bij te wonen.