Afbeelding
Foto: Joke Mulder

Tien jaar Lenteheuvel gevierd met lentemarkt

Algemeen

ZWARTSLUIS – Zorgboerderij Lenteheuvel aan de Velde 5 in Zwartsluis bestaat tien jaar en viert dat zaterdag 13 mei met een lentemarkt.

De lentemarkt wordt gehouden van 11.30 tot 16.30 uur. Natuurboerderij Hogeboom is aanwezig met huifkarretjes. Verder is er livemuziek, verloting, ijsjes, een springkussen, pizza uit de oven, leuke activiteiten en kramen.
Zorgboerderij Lenteheuvel is een mooie plek vlakbij Zwartsluis waar alles gebeurt dankzij de bewoners en daggasten. Het is een veelzijdige woon- leer- werkplek voor mensen met een zorgvraag. Deelnemers kunnen er terecht voor dagbesteding, werkgewenning, arbeidstraining, herstel van burn-out, sociale activering, ouderenzorg en re-integratie.
Het is ook een Thuus en Rustpunt. Bezoekers kunnen er terecht voor een gastvrij kopje thee of koffie op het terras of in de oude boerderij, terwijl kinderen spelen op het sportveld of genieten van de dieren. Ook is er een winkel met producten gemaakt door cliënten. de openingstijden van rustpunt en winkel zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Joop de Haan