Tribunebrand bij Olympia'28

HASSELT - De brandweer moest vorig weekeinde uitrukken naar een brand op de tribune van Olympia'28. 

Door snel ingrijpen bleef de schade beperkt tot twee verbrande stoelen en acht stoelen met brandschade. Volgens de vereniging zijn de daders bij bestuur en politie bekend en worden de kosten doorberekend. 

Gratis tossavond bij LTV Zwartsluis

ZWARTSLUIS - Op 15 en 22 mei en 5 juni kunnen niet-leden gratis meedoen met de maandagavond toss van LTVZwartsluis. De avonden beginnen om 19.30 uur.

Dan worden alle aanwezige deelnemers gemixt en willekeurige viertallen gemaakt. Die tennissen een half uur tegen elkaar. Daarna worden nieuwe teams geformeerd zodat er veel variatie in medespelers en tegenstanders zit. Aanmelden via info.ltvzwartsluis@gmail.com..

Weer winst Schilder en Van der Sluis

GENEMUIDEN - De duiven van de combinatie Tiem Schilder en Rene van der Sluis wonnen de vlucht van De Snelvliegers. De duiven moesten terugkeren vanuit Bierges (232 km). 

Het was lang wachten totdat de duiven eindelijk werden gelost om 13:00u, waarna al snel het bericht kwam dat de duiven een slecht vertrek hadden vanaf de losplaats. Het werd een lastige vlucht waarmee de duiven van de combinatie Tiem Schilder en René van der Sluis weinig moeite leken te hebben. Zij pakten niet alleen de eerste plaats, maar het hele podium.

Rook terug aan kop

GENEMUIDEN – Hendrikus Rook heeft bij de sjoelers in Genemuiden de eerste plek in Klasse A weer overgenomen. Hij scoorde beter dan Hilly en Geke Beens.

Betsie Mol was de winnares in Klasse B voor Jansje Kornet en Henk Oostenbrink. In Klasse C was Ge Oostenbrink dan Diane Krause en Lummie Lindeboom. Femmy Pleijzier liet in D Hetty van Keulen en Betsie Halfwerk achter zich. In Klasse E won dit keer Gea Kolk voor Geesje de Bruyn en F ging naar Erna Grolleman voor Thea Bakker.

Kost en Mooiweer clubkampioenen

ZWARTSLUIS - Het team van De Bleistarte dat uitkomt in de dagcompetitie heeft het seizoen op een vierde plaats afgesloten. Ook komend seizoen komt de biljartvereniging weer met drie teams uit in de bondscompetitie. 

In de avondcompetitie zal er een team uitkomen in de C1 klasse libre en de B2 klasse driebanden. In de dagcompetitie speelt een team in de R3 klasse libre. De Sluziger vereniging maakte deze week tijdens de ledenvergadering ook de clubkampioenen bekend. T. Kost is clubkampioen geworden in de spelsoort driebanden en mocht de bijbehorende beker in ontvangst nemen. A. Mooiweer is clubkampioen in de spelsoorten libre en bandstoten geworden en nam ook de bekers in ontvangst.