Zwolse horeca houdt Rhythm & Blues Night

ZWOLLE - Op de woensdagavond voor Hemelvaartsdag is het tijd voor Rhythm & Blues. In de Zwolse cafés is 17 mei de muziek beluisteren tijdens de Rhythm & Blues Night.

De Rhythm & Blues Night is het oudste evenement van Horeca Evenementen Stichting Zwolle, waarin de Zwolse horeca verenigd is. Al bijna dertig jaar is het een vaste waarde in Zwolle voor de liefhebbers van rhythm & blues. Een evenement dat elk jaar op de woensdagavond voor Hemelvaartsdag wordt gehouden. Het al bekendgemaakte programma bevat onder meer de bands Bunte Hunde, Nails, Veldman, Blues/Rock TurboJam met Henk Wesselink, Ymte Koekoek en Sam Pols.
Zie ook www.gastvrijzwolle.nl 

Windesheimconcert met Castalia
Mandolin Quintet

WINDESHEIM - Het jaarlijkse concert op Hemelvaartsdag in de hervormde kerk van Windesheim begint donderdag 18 mei om 20.00 uur. 

Dit keer wordt het concert verzorgd door het Castalia Mandolin Quintet. Het Windesheimconcert heeft al lange geschiedenis van 35 jaar. De concertserie werd opgestart naar aanleiding van de restauratie van de kerk in Windesheim. Het Windesheimconcert op 18 mei wordt een muzikale reis door de tijd, van 1685 tot 1972.