De Kaaihof.
De Kaaihof. Archieffoto: Enrico Kolk

Swingo: bingo met muziek in De Kaaihof

GENEMUIDEN – Vrienden van de Kaaihof doen donderdag 1 juni mee met Alpe d’Huzes om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Zaterdag 13 mei is er vanaf 20.00 uur (de zaal gaat open om 19.30 uur) een swingo in de Kaaihof aan de Drostenhofstraat 3 in Genemuiden. Een swingo is een interactieve muzikale bingo. 

In plaats van het draaien van de cijfers worden er korte fragmenten van bekende liedjes gedraaid of live gezongen. In de eerste ronde wordt Top 2000-muziek gedraaid, in de tweede ronde foute hits en in de derde ronde gezellige meezinghits. 

Aansluitend aan de swingo is er een grote verloting. Bij beide zijn mooie prijzen te winnen zoals een iPad, éénminuut gratis winkelen bij Boni en Albert heijn, een GOV-bon van 150 euro. 

Doel is niet alleen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel maar ook om mensen een gezellige avond te bezorgen. Aanmelden kan via info@dekaaihof.nl

De Vrienden van de Kaaihof hebben al verschillende acties op touw gezet om geld in te zamelen voor Alpe d’Huzes, waaronder een prijskaartavond en een benefietavond met gastspreker Niek van den Adel.