Avond4daagse in Hasselt weer van start

HASSELT – De Avond4Daagse in Hasselt wordt dit jaar gehouden van maandag 22 tot en met donderdag 25 mei. De Avond4daagse start vanaf Sporthal Anna van der Bregge aan de Prinsenstraat. 

Inschrijven kan via www.avondvierdaagse-hasselt.nl, tot en met maandag 15 mei. Daarna is het alleen mogelijk om ter plekke aan te melden in de sporthal. Inschrijven in de sporthal kost 1 euro meer).

Deelname kost 5 euro voor vier avonden wandelen, of 4 euro voor één avond wandelen. Er kan gekozen worden uit 5, 10 of 15 kilometer. Na afloop is er weer de welverdiende Avond4daagse-medaille. Deze kan met trots getoond worden aan omstanders tijdens het afsluitende defilé op donderdag 25 mei, dat afgenomen wordt door burgemeester Eddy Bilder.

De organisatie van de Avond4daagse Hasselt is overigens op zoek naar nieuwe medeorganisatoren. Ze zijn op zoek naar mensen voor verschillende aspecten van het organiseren van de Avond4Daagse, bijvoorbeeld schoolcontact en bankzaken. 

Belangstellenden voor vrijwilligerswerk kunnen een bericht sturen naar avondvierdaagse@scoutingdeveste.nl of via de Facebook-pagina van de organisatie.