Eetfilm CHEF en muziek van wo Times Classical

HASSELT - SCAB (Stichting Culturele Activiteiten Bibliotheek Hasselt) heeft deze maand weer verschillende activiteiten.

Als afsluiting van het filmseizoen draait dinsdag 16 mei de ‘eetfilm’ CHEF met vooraf een maaltijd met Amerikaanse accenten. In verband met de catering is opgave vooraf noodzakelijk. Dit kan via scab-hasselt@hotmail.com of op een lijst in de bibliotheek (op de piano).
Na de maaltijd volgt om 20.30 uur de komische film CHEF van regisseur Jon Favreau. In deze film weigert chef Carl Casper (Jon Favreau) zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de restauranteigenaar (Dustin Hoffman) is onvermijdelijk.

Alleen naar de film is ook mogelijk, dan zijn de kosten zoals altijd 7,50 euro (SCAB-vrienden 5 euro).

Zaterdag 20 mei is er Muziek op zaterdag: Two Times Classical. Two Times Classical, bestaande uit Inge Mulder (saxofoon) en Luuk van Raalte (slagwerk-marimba), neemt je mee naar de warmere sferen met opzwepende ritmes, passievol Spaans temperament en folklore. De veelzijdigheid van het land wordt ten gehore gebracht. Inge Mulder en Luuk van Raalten hebben beiden gestudeerd op het ArtEZ conservatorium en vormen een uniek duo saxofoon - slagwerk.

De entree is gratis, maar een gift wordt op prijs gesteld.