Dierenweide Het Teeuwland opende vrijdag in de stromende regen officieel de nieuwe schuur. De opening werd verricht door May van Holthe tot Echten en Gerda Tempelaars. In het onderkomen is plek voor de geiten, de schapen en de volière. ‘’Het oude dierenverblijf stond er al bijna twintig jaar en was hard aan vervanging toe,‘’ zegt Van Holthe tot Echten. ‘’We kunnen nu weer jaren vooruit’’. Lees verder op pagina 3.
Dierenweide Het Teeuwland opende vrijdag in de stromende regen officieel de nieuwe schuur. De opening werd verricht door May van Holthe tot Echten en Gerda Tempelaars. In het onderkomen is plek voor de geiten, de schapen en de volière. ‘’Het oude dierenverblijf stond er al bijna twintig jaar en was hard aan vervanging toe,‘’ zegt Van Holthe tot Echten. ‘’We kunnen nu weer jaren vooruit’’. Lees verder op pagina 3. Foto: Gerrit Slurink

Nieuwe schuur voor dierenweide Het Teeuwland

Dierenweide Het Teeuwland opende afgelopen vrijdag in de stromende regen officieel de nieuwe schuur. In het onderkomen is plek voor de geiten, de schapen en de volière. ‘’Het oude dierenverblijf stond er al bijna twintig jaar en was hard aan vervanging toe,‘’ zeggen de vrijwilligsters May van Holthe tot Echten en Gerda Tempelaars. ‘’We kunnen nu weer jaren vooruit’’.