Afbeelding
Foto: EGSV

EGSV-trio plaatst zich in Zwolle voor NK acrogym

Sport

GENEMUIDEN – Hannah Brouwer, Josephine Tuinman en Loïs Gregoire plaatsten zich zaterdag voor het NK acrogym in Oss. Hun oefening tijdens de halve finale in Zwolle werd beloond met een zesde plek. EGSV reisde met vijf teams af naar Zwolle. 

De overige teams van EGSV Genemuiden mogen trots terugkijken op een succesvol seizoen. Helaas maakten ze in Zwolle door de zenuwen wat foutjes waardoor de jeugdteams bestaande uit Fayenn de Leeuw en Leonie Oudenaarden en team Iris Doldersum, Fleur van Dalfsen en Tess van Dalfsen geen kans hebben op doorstroming.

Beide juniorenteams hebben het beste uit zichzelf gehaald. Maar deze teams (Lara van den Berg, Maud van Dijk en Annedieke Postma en Roos Doldersum, Nina Nijman en Pascalle Veenhof) hadden sterke concurrentie voor zich die zij helaas voor moesten gaan op weg naar het NK.

NK C-lijn

Binnenkort zal het team bestaande uit Lieke van Dijk, Ashley Jager en Loïs Lassche ook naar Oss afreizen om te strijden voor een plaats op het NK C-lijn. De overige teams maken zich op voor het Lentetoernooi op 17 juni in Genemuiden en de clubkampioenschappen op 8 juli in ‘d Overtoom. Het NK in Oss is op 10 juni.