DESZ krijgt weer een zesklapper om de oren

ZWARTSLUIS - De lijdensweg van DESZ in de tweede klasse gaat ook na de degradatie verder. Zaterdag verloren de Sluzigers met 1-6 van IJVV.

De IJsselmuidenaren scoorden voor rust twee keer en tussendoor schoot Karlo Naberman op fraaie wijze een vrije trap binnen. Danny Moorman leek voor rust de 2-2 op het scorebord te schieten, maar werd teruggefloten vanwege buitenspel.In de tweede helft werd doelman Yannick de Lange voor de zoveelste keer dit seizoen een schietschrijf. Hij kreeg nog vier treffers om de oren. Aan een van die treffers was hij zelf debet. De Lange zag zich genoodzaakt om een IJsselmuidenaar onderuit te halen, waarna de scheidsrechter naar de stip wees.

Komende zaterdag speelt DESZ opnieuw thuis. Dan komt Be Quick'28 op bezoek, de ploeg waar komend seizoen Kelvin Bonhof voor de groep staat. Op 27 mei speelt DESZ uit bij AGOVV het voorlopig laatste duel in de tweede klasse.