De eerste handtekeningen werden donderdag gezet.
De eerste handtekeningen werden donderdag gezet. Foto: Eigen foto

Project ‘Maak werk voor je droombaan’ afgetrapt

ZWOLLE - Het project ‘Maak werk van je droombaan’ is donderdag afgetrapt. Tijdens de kick-off bij Vogellanden zetten de eerste tien werkgevers hun handtekening om samen te zorgen dat iedereen in de Regio Zwolle zijn droombaan kan vinden. 

Met het project worden werkgevers en werknemers in Regio Zwolle gestimuleerd anders te kijken naar de invulling van werk. Door minder naar opleidingen en cv's te kijken, maar talent en competenties centraal te stellen. Daardoor kunnen meer mensen doen waar ze goed in zijn en waar ze gelukkig van worden. 

Cycloon, Travers, Weever Bouw, Djopzz en Vogellanden

Tijdens de aftrap tekenden tien werkgevers uit verschillende sectoren, waaronder Cycloon, Travers, Weever Bouw, Djoppz en Vogellanden een document waarmee ze zich aansluiten bij ‘Maak werk van je droombaan'. Zij nemen een voortrekkersrol als het gaat om goed werkgeverschap en ondersteunen hun medewerkers actief om hun droombaan te vinden. Zo nemen ze een deel van eventuele scholingskosten voor medewerkers op zich, en wordt de rest betaald vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Meer informatie via www.maakwerkvanjedroombaan.nl.