Verkoopdag bij Adulam

GENEMUIDEN - De jaarlijkse verkoop van Adulam word dit jaar gehouden op zaterdag 13 mei. De verkoop duurt van 10.00 tot 14.00 uur en is op het terrein van locatie Muiderheim aan de Krommesteeg 2 in Genemuiden. 

Op de verkoop zijn onder andere Konijnenburg Speelgoed, Roselinde modestoffen, Lintjes en Pakjes, Strikkies Baby & Kind. Te koop zijn verder woonaccessoires, boeken, snoeprollen, kaas, (zalm)slaatjes, puddingbroodjes, warme en koude vis, en meer. Ook zijn er ook allerlei activiteiten voor de kinderen, zoals een springkussen, een grabbeljurk met cadeautjes, haren vlechten en suikerspin. Tegelijk is er de ruimte voor een stuk ontmoeting onder het genot van een bakje koffie of lunch. Adullam is een landelijk opererende, identiteitsgebonden organisatie voor zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking.

De Bijbel, samen met de Drie Formulieren van Enigheid, stempelen die identiteit en zijn het richtsnoer voor de normen en waarden van Adullam. Op onze locaties wordt iedere dag op praktische wijze invulling gegeven aan onze bevindelijk-gereformeerde identiteit. In de praktijk vertaalt dit zich concreet in de dagopening, waarbij we uit de Bijbel vertellen, bidden en zingen.

Muiderheim in Genemuiden is een van de locaties van Adullam. Muiderheim biedt wonen en dagbesteding aan voor gedrag-intensieve begeleiding, zorg-intensieve begeleiding en een combinatie van deze twee soorten begeleiding.