Afbeelding
Foto: Enrico Kolk

Samen eten bij het Leger des Heils

donderdag 30 juni 17:30 - 20:00

GENEMUIDEN - Het Leger des Heils houdt sinds kort iedere laatste donderdag van de maand Samen eten. Dat vindt plaats in ‘buurthuiskamer’ ‘t Kruispunt.

“Er zijn vrijwilligers bereid gevonden om eenmaal per maand de maaltijd voor te bereiden”, laat het Leger weten. “Iedereen mag op die donderdag mee-eten voor twee euro per persoon. Tijdens het samen eten is er de kans om anderen te ontmoeten en leuke gesprekken te voeren.” 

Vanaf 17.30 uur zijn mensen meer dan welkom om aan te schuiven, de maaltijd wordt om 18.00 uur opgediend. “Er wordt een heerlijke maaltijd geserveerd met een voorgerecht en een toetje”, volgens het Leger. Opgave is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Opgeven kan bij ‘t Kruispunt door te bellen naar 06-15483198

Locatie