Afbeelding
Foto: Brugmedia

App jij hem al? Download nu de Brugmedia nieuwsapp

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Het laatste nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis in je broekzak, nu nog gebruiksvriendelijker. Download de gloednieuwe app van Brugnedia en selecteer weekblad De Stadskoerier, dan ben je met één simpele duimbeweging helemaal op de hoogte. Wat heeft je favoriete sportclub gedaan? Wat beslist de politiek? Je vindt alles in één overzichtelijke app.

Altijd op zoek naar het laatste nieuws, maar geen zin om eindeloos te scrollen door websites en sociale media? BrugMedia heeft goed nieuws en introduceert nu de fonkelnieuwe app die jouw nieuwshonger stilt. 

Je Persoonlijke Nieuwsassistent

Download de app en selecteer De Stadskoerier, binnen enkele seconden ben je volledig op de hoogte van het laatste lokale nieuws, van politieke ontwikkelingen tot sportuitslagen en culturele evenementen. En dat allemaal in een strak en gebruiksvriendelijk design dat lezen tot een waar genot maakt.

Meer dan Alleen Nieuws

Maar dat is nog niet alles. Heb je zin om je weekend of vrije dag op te fleuren? De app heeft een ingebouwde agenda die een overzicht geeft van alle evenementen, concerten, en activiteiten uit Zwartewaterland. Of je nu op zoek bent naar een gezellige markt, een spannende theatervoorstelling of een sportevenement, de BrugMedia app wijst je de weg.

Tot slot is ook de krant die iedere woensdag trouw op de mat valt in de app digitaal te lezen. Strak en snel, op de telefoon. Handig voor onderweg.

Alles-in-één Gemak

Het beste van alles? Deze fantastische app combineert alle functies in één overzichtelijk en makkelijk te navigeren platform. Download de Brugnedia app nu en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om altijd en overal op de hoogte te zijn van wat er speelt in Zwartewaterland.

De app is hier te downloaden:

App Store: https://apps.apple.com/nl/app/brugmedia/id6463021478
Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.pubble.brugmedia&pcampaignid=web_share

Enrico Kolk