Afbeelding

Activiteiten voor jong en oud in de bibliotheken

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - In de drie vestigingen van de bibliotheek zijn deze week weer diverse activiteiten voor jong en oud. Van een boekbespreking in de bibliotheken in Genemuiden en Zwartsluis tot een hilarische poppenkastvoorstelling in de bibliotheek Hasselt. 

In het kader van de campagne Heel Nederland Leest gaf de bibliotheek in november het boek Sonny Boy aan haar bezoekers cadeau. Om te horen wat zij ervan vonden, is er op dinsdag 28 november om 10.30 uur een boekbespreking in Genemuiden en op woensdag 29 november om 10.30 uur in Zwartsluis. Deelname is gratis, aanmelden is wel gewenst en dat kan via www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda

In de bibliotheek in Hasselt komt Sinterklaas op woensdag 29 november om 14.30 uur op bezoek bij Jan Klaassen en Katrijn. Alle kinderen zijn van harte welkom om het poppenkastavontuur mee te beleven. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer activiteiten in de drie vestigingen van de bibliotheek op de hiervoor genoemde website.

Enrico Kolk