Kledingverkoop voor MAF-gezin Paas

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Aan de Oosterholtseweg 22 in IJsselmuiden start woensdag 16 september de halfjaarlijkse kledingverkoop. De Thuisfrontcommissie van de Genemuider familie Paas heeft weer een collectie verzameld.

Die bestaat uit zowel tweedehands- als outletkleding voor dames en kinderen. De winkel is in totaal vier weken open. Er wordt tijdens deze periode regelmatig nieuwe kleding toegevoegd. "Kom ook na 16 september dus nog geregeld kijken of er nieuwe koopjes bij zitten. Ook is het mogelijk om tijdens de openingstijden goede tweedehands kleding in te leveren", aldus de TFC.

Arjan en Aartje Paas zijn sinds 2011 werkzaam als pilotengezin voor Mission Aviation Fellowship (MAF). Samen met hun kinderen Rachel (2008), Thamar (2009) en Ethan (2012) werken zij sinds 2014 bij MAF in Afrika. Een jaar lang hebben ze afwisselend in Oeganda en Zuid-Soedan gewerkt. Sinds juni 2015 werken zij in Liberia, waar ze betrokken zijn bij het opzetten van een nieuw MAF-programma. Meer info en tijden op: www.maf.nl/paas.