Genemuider zendingscommissie houdt fietstocht door Zwartewaterland

Algemeen

GENEMUIDEN - De zendingscommissie van de Hervormde Gemeente Genemuiden houdt zaterdag 20 juni vanaf 13.30 uur een 20 kilometer lange fietstocht. De opbrengst gaat naar het project van Jaap en Coby van der Ham in Kenya en Zuid-Soedan, waar zij werken namens de GZB.

Het vertrek is vanaf het Hervormd Centrum waar deelnemers de route en het programmaboekje meekrijgen. De route gaat via Mastenbroek, Hasselt, Zwartewatersklooster en via Zwartsluis weer naar Genemuiden. Onderweg bij de Veldschuur kunnen deelnemers gebruikmaken van het toilet. Hier wordt gezorgd voor twee versnaperingen voor de volwassenen, de jongeren krijgen een ijsje. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan de oud-Hollandse buitenspelen. In het programmaboekje staat een aantal vragen, voor de winnaars zijn er drie prijsjes beschikbaar.

Jaap en Coby van der Ham zetten zich in Kenya en Zuid-Soedan in om het onderwijs naar een hoger niveau te brengen. ?Wij hopen op en mooie fietstocht om zo verbindend als gemeente van Genemuiden met de gemeentes in Kenya- Zuid Soedan te mogen zijn en op deze manier het zendingswerk te mogen ondersteunen?, aldus de organisatie. ?Ook willen wij vragen of men wil bidden voor het zendingswerk van de GZB.?

De inschrijfkosten voor de fietstocht zijn 2,50 euro voor de volwassenen, 1,50 euro voor kinderen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op 20 juni vanaf 13.13 uur in het Hervormd Centrum. Voor verdere informatie of inschrijving: Johan Klaver, Vossestaart 114, (038) 385 59 77, klaverjohan@gmail.com of Dirk-Jan van Dijk, Greente 147, 06-53548250, djvandijk@gmail.com.