Mantelzorgers sluiten koffieochtenden af in stoomgemaal

Algemeen

KAMPERZEEDIJK - In stoomgemaal d'Olde Mesiene aan de Kamperzeedijk worden donderdag 28 mei de koffieochtenden voor mantelzorgers afgesloten.

"Het oude Stoomgemaal Mastenbroek is een historisch Rijksmonument met bezoekerscentrum", aldus de organisatie. "Op een unieke locatie met prachtig uitzicht op de aanliggende kolk en de polder Mastenbroek; ook wel de parel van Mastenbroek genoemd."

Contactgroep en Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland nodigt mantelzorgers uit om bij deze afsluiting aanwezig te zijn. Het programma start om 10.00 uur met koffie en een presentatie, daarna krijgen de mantelzorgers een rondleiding. "Aansluitend gaan wij op bezoek bij een mantelzorger in Kamperzeedijk, waar we deel kunnen nemen aan een likeurproeverij. Ook is er gelegenheid om eigen gemaakte producten te kopen."

De ochtend wordt afgesloten met een lunchbuffet bij haar in de tuin. Rond 13.00 uur gaan deelnemers naar huis met een gezonde verrassing. Kosten: 3 euro per persoon. Opgave: vóór 21 mei. Voor informatie, vervoer en opgave kunnen geïnteresseerden terecht bij Lia Ruitenberg,welzijns/mantelzorgconsulent, 06-13014955 of l.ruitenberg@ijsselheem.nl.