p1nkp4nt3r

MTC Hasselt start toerseizoen met openingsrit

Algemeen

HASSELT - Motorrijders uit Hasselt en omgeving worden door MTC Hasselt uitgenodigd voor de eerste toertocht van het seizoen op zondag 29 maart. Ook niet-leden van de club kunnen deelnemen aan deze rit.

De tocht, uitgezet door de toercommissie van MTC Hasselt, heeft een lengte van circa 100 kilometer. De route is op zowel op papier als op GPS beschikbaar. Voor wie het lastig vindt om tijdens het rijden zelf de route te lezen, is er de mogelijkheid om achter een voorrijder aan te rijden. Vanaf 13.00 uur is het clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan 7 in Hasselt geopend en staat de koffie klaar. Voor 1 euro kan een routebeschrijving worden afgehaald. Vertrek is om 13.30 uur.

'Het bevorderen van de motorsport in Hasselt en omstreken' is één van de doelstellingen die MTC Hasselt ruim dertig jaar geleden in haar statuten liet vastleggen. Het huidige bestuur neemt deze doelstelling meer dan serieus; zij wil dan ook zo veel mogelijk motorrijders kennis laten maken met de club en onder andere het rijden van tochten in clubverband.

Het clubgebouw is iedere zaterdagmiddag en donderdagavond geopend als ontmoetingsplaats voor de leden. "Kom gerust eens langs voor een kennismaking met de vereniging."

Meer informatie: www.facebook.com/pages/Motor-Toerclub-Hasselt/137453873093221