Inloopavond over werkzaamheden N334 Zwartsluis-Steenwijk

Algemeen

REGIO - De provincie Overijssel houdt maandag 2 maart een inloopavond over de werkzaamheden aan de provinciale weg N334 Zwartsluis-Steenwijk bij Giethoorn. De inloopavond vindt plaats van 19.00-21.00 uur in Restaurant Hollands Venetië, Beulakerweg 167 in Giethoorn.

Vertegenwoordigers van de provincie Overijssel, gemeente Steenwijkerland en de aannemer zijn dan aanwezig om een toelichting op de werkzaamheden, de fasering en de omleidingroutes te geven en om vragen te beantwoorden.

De werkzaamheden aan de N334 Zwartsluis-Steenwijk, Blauwehandseweg en Beulakerweg in de gemeente Steenwijkerland betreffen het aanbrengen van nieuw asfalt en markeringen op de hoofdrijbaan. Tevens wordt aan de bruggen die in het traject liggen onderhoud uitgevoerd en zijn er op enkele locaties onderhoudswerkzaamheden aan fietspaden. De werkzaamheden zijn een vervolg op de werkzaamheden die in november 2014 zijn uitgevoerd (N334 rotonde Beukerssluis tot en met kruising Veneweg (Wanneperveen).

De werkzaamheden (kruising Veneweg tot en met Giethoorn-Zuid), die in fases worden uitgevoerd, starten op maandag 9 maart en zijn op vrijdag 3 april 2015 klaar. Gedurende de werkzaamheden is de desbetreffende fase afgesloten voor doorgaand verkeer en geldt er een wegomleiding. Voor aanwonenden en aangrenzende bedrijven worden door de aannemer afspraken gemaakt over de bereikbaarheid. Voetgangers en fietsers blijven toegang houden tot een afgesloten fase, dit geldt ook voor spoedritten van hulpdiensten. De bus krijgt geen toegang tot een afgesloten fase, de dienstregeling wordt hiervoor aangepast (zie www.ovregioijsselmond.nl).

De omleiding voor doorgaand verkeer is via de A32 (Meppel/Steenwijk). Alle omleidingen worden met borden aangegeven en zijn ook te zien op www.bereikbaar.overijssel.nl. Daar is ook de actuele planning lezen.
Kijk voor meer informatie op www.bereikbaar.overijssel.nl.