Infoavond over vrijwilligerswerk in ?t Olde Staduus

Algemeen

GENEMUIDEN - Stichting 't Olde Staduus in Genemuiden is op zoek naar vrijwilligers, ?met een hart voor de samenleving'. Op maandagavond 1 december vanaf 19.30 uur is er een informatievond in het voormalige gemeentehuis over vrijwilligerswerk.

Diverse vrijwilligers en elf gemotiveerde medewerkers van Philadelphia verzorgen momenteel de dagelijkse werkzaamheden in 't Olde Staduus. ?Om dit goed te blijven doen, kunnen we nog wel enkele bevlogen vrijwilligers gebruiken?, aldus de stichting. ?Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het helpen in de winkel en het Toeristisch Informatiepunt, diverse bode- en beheerstaken, het helpen bij de organisatie en uitvoering van evenementen of nuttig schoonmaakwerk. Werk genoeg en hoe meer mensen, des te beter kunnen we de taken verdelen. Dus ook voor enkele uurtjes in de week of incidenteel bij een evenement kunnen we zeker nog hulp gebruiken.?

Onder het genot van een kopje thee of koffie met een zelfgebakken koekje wordt 1 december duidelijk gemaakt welke mogelijkheden er zijn om een steentje bij te dragen aan de doelstelling van 't Olde Staduus.

Voor eventuele vragen kan gebeld worden met één van de beheerders: Klasien Hoekman (06-22037035) of Jan Heutink (06-51135863).